dijous, 12 de febrer del 2009

Enfonsar el batxillerat

Per si no en tenien prou d'haver-se carregat l'ensenyament secundari amb la LOGSE i les ulteriors reformes, ara els talibans de l'educació amenacen d'enfonsar el batxillerat.

Conscients que hi ha massa universitats i massa pocs alumnes que hi accedeixen, i conscients que si obliguen els joves a estar escolaritzats uns anys més reduiran l'atur juvenil, els politicastres, sindicalers i altres il·luminats volen reformar el batxillerat, adaptar-lo a "les necessitats de cada centre" i rebaixar una mica més el nivell i la preparació dels joves que, finalment, aconsegueixen arribar a la universitat.

Posats a fer, podrien convertir el batxillerat en "obligatori" (com a Rússia?) i que els joves hagin d"estudiar" per força fins als 18 o els 21 anys... D'aquesta manera resoldran tots els seus problemes i acabaran d'enfonsar el nostre malmès sistema educatiu.

Arribats en aquest punt, ja només ens quedarà l'opció d'emigrar a una altra terra on la gent (i el poder públic) es prengui seriosament la cultura i l'ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada